Gellény Lux Apartman

Programok

Gyulai Pálinkafesztivál

2020. április 23.-25.


Gyulai Pálinkafesztivál

Gyula, a pálinka fővárosa, hiszen ebben az évben már a 19. fesztiválnak ad otthont a város, a várkert 2020. április 23. és 25. között.


Medivid Agility Kupa és ParAgility Kupa

2020.


Medivid Agility Kupa és ParAgility Kupa

Országos kutyás ügyességi verseny.


X. Várfürdő futás

2020.


X. Várfürdő futás

"Fuss a sérült gyermekekért"

A verseny célja:

A gyulai sérült gyerekek gyógykezelésének, rehabilitációjának, sportolásának támogatása. Sportolási lehetőség biztosítása a hosszútávfutás iránt érdeklődő, magyar és külföldi, amatőr vagy profiversenyzőknek.


III. Gyulai Kézműves Sörfesztivál

2020. június 11-13.


>II. Gyulai Kézműves Sörfesztivál


Gyulai Várszínház

2020. júunius - augusztus


Gyulai Várszínház

Közép-Európa egyetlen épen maradt téglavárának udvarán működik 1964 óta nyaranként a Gyulai Várszínház. A színház 2019. június és augusztus között tartó szezonjában minden nap színvonalas programokkal várják a nézőket. Esténként a látványos történelmi dráma, az opera, az operett, a balett, a bábszínház, a komolyzene, a középkori udvari zene, a jazz, a népzene és a néptánc műfajainak legjobb előadásaival várja az idelátogató turistákat. A várudvar mellett a pazar látványt nyújtó tószínpadon és a város különböző pontjain felállított színpadokon is tartunk bemutatókat, igazi fesztivált varázsolva az Alföld gyöngyszemének tartott Gyulára. A Gyulai Várszínház ebben az évben is folytatja eddigi hagyományát: a legjobb előadásokat a legjobb előadóktól minden korosztálynak, nézői ízlésnek.


Gyulai Végvári Napok

2020. július 24-26.


Gyulai Végvári Napok

A három napos rendezvény felidézi Gyula városának török kori történelmét, a végvári vitézek és a török hódítók életébe engedve bepillantást. Hagyományőrző egyesületek, csatajelenetek, rabszolgavásár, zenés esték és még sok más színes program várja a múlt iránt érdeklődőket.


Csabai Kolbászfesztivál

2020. október 22-25.


Csabai Kolbászfesztivál

A fesztivál Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legismertebb, jelentős turisztikai vonzerővel bíró gasztrokulturális rendezvénye, ezáltal Békéscsaba legértékesebb turisztikai terméke, amely a városimázsát is meghatározza 1997 óta. A büszkeséget tovább fokozza, hogy 2013-ban a csabai kolbász hungarikum lett.


Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

2020.


Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál 2019. december 6-8. között. Három nap, amikor minden a mézről szól. Mézeskalácsosság, méhészet, gasztronómiai élmények és turisztikai látványosság várja az érdeklődőket, idén nyolcadik alkalommal. Egy hosszú hétvégén át, számtalan helyszínen, csábítják a látogatókat mézédes élvezetekre. Méz, mézeskalács, cukrászati különlegességek bemutatója, kóstolása és vására. Itt még Jancsi és Juliska is elcsodálkozna.


Állandó programok

Odalent - A kijutós szabaduló játék

Odalent - A kijutós szabaduló játék

Hűvös pincerendszer. Vastag falak.  Ha bezárunk – vajon kijutsz-e?

A feladat egyedül lehetetlen, kell hogy legyen segítséged a bajban! A szabaduláshoz rendelkezésre álló 60 perc alatt logikai feladványok, zárak és lakatok állják utatokat, és itt nem az erő, hanem az ész a fontos. Ám a feladat nem lesz egyszerű! Tágra nyílt szemmel és nyitott elmével gyere hozzánk, és akkor megtalálod azt az élményt, amit nálunk keresel. Figyelemmel, logikával és leleménnyel minden akadály leküzdhető. Azonban ne gondold, hogy könnyű menet lesz: az idő sürget, a dolgok pedig nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak!

Ha nem figyelsz – lent maradhatsz!

Csapatlétszám: 2-5 fő. (Egy ember kevés, sok pedig káoszt teremt.)


Csabai Korcsolyapálya

Békéscsabai korcsolyapálya

Először 2016 novemberében nyitotta meg kapuit Békéscsaba frissen felavatott műjégpályája. A 600 m²-es pálya a Csabai Kolbászház rendezvénypajtájában található. A helyszínen oktatók és korcsolyapingvinek segítik azokat, akik nem tudnak korizni.

A rendezvénypajta ősztől márciusig jégpályaként szolgál, a tavaszi-nyári időszakban esküvők, koncertek, rendezvények színhelyeként működik.

Nyitvatartás:

2019. november - 2020. március


Gellény Lux Apartman

5700 GYULA, Munkácsy u. 30.
+36 70 333 0762
gellenylux@gmail.com
Copyright © 2014 - 2022 Gellény Lux Apartman. Minden jog fenntartva.

Készítette: BSzoft Informatika