Gellény Lux Apartman

Programok

Gyulai Pálinkafesztivál

2023.05.26.-29.


Gyulai Pálinkafesztivál

Az évek múlásával egyre nagyobb tömeget vonz az ország legnagyobb és leghíresebb pálinkafesztiválja. Több mint 20 pálinka gyártója képviselteti magát több száz termékükkel a fesztiválozók nagy örömére. Minden évben változatos koncert fellépők színesítik a programot. Várjuk önöket!


Medivid Agility Kupa és ParAgility Kupa

2023.04.15-16.


Medivid Agility Kupa és ParAgility Kupa

Országos kutyás ügyességi verseny.


Fuss a sérült gyermekekért

2023.04.29.


Fuss  a sérült gyermekekért

"Fuss a sérült gyermekekért"

A verseny célja:

A gyulai sérült gyerekek gyógykezelésének, rehabilitációjának, sportolásának támogatása. Sportolási lehetőség biztosítása a hosszútávfutás iránt érdeklődő, magyar és külföldi, amatőr vagy profiversenyzőknek.


Gyulai Virágok Fesztiválja 2023.05.12-14.

2023.05.12-14.


Gyulai Virágok Fesztiválja

2023. május 12-14. között tartják meg újra Gyulán a Virágok Fesztiválját és Virágvásárt. Három napon keresztül a Béke sugárút és a Göndöcs-kert területe színes, illatos virágokba borul, amelyek igazán nyári hangulatot árasztanak. Ki ne szeretné a szebbnél szebb, mindenféle színben pompázó tulipánokat, rózsákat, melyekhez olyan izgalmas programok társulnak, mint a kézműves vásár, virágvásár vagy az Ízek és illatok tere.


Gyulai Várszínház 60. évad

2023.06.22-08.16.


Gyulai Várszínház

Közép-Európa egyetlen épen maradt téglavárának udvarán működik 1964 óta nyaranként a Gyulai Várszínház. A színház 2019. június és augusztus között tartó szezonjában minden nap színvonalas programokkal várják a nézőket. Esténként a látványos történelmi dráma, az opera, az operett, a balett, a bábszínház, a komolyzene, a középkori udvari zene, a jazz, a népzene és a néptánc műfajainak legjobb előadásaival várja az idelátogató turistákat. A várudvar mellett a pazar látványt nyújtó tószínpadon és a város különböző pontjain felállított színpadokon is tartunk bemutatókat, igazi fesztivált varázsolva az Alföld gyöngyszemének tartott Gyulára. A Gyulai Várszínház ebben az évben is folytatja eddigi hagyományát: a legjobb előadásokat a legjobb előadóktól minden korosztálynak, nézői ízlésnek.


Körös-völgyi Sokadalom népművészeti fesztivál

2023.06.30-07.02.


Körös-völgyi Sokadalom

A Körös-völgyi Sokadalom a Dél-Alföld népművészetének ünnepe Gyulán, a vár előtt kialakított sokadalmi téren. A népművészeti fesztivál a magyar népi kultúra szinte minden szegmensét felvonultatja. Kézműves sajtvásár, kemencés lángos sütő, kürtős kalácsos, esti szórakozáshoz pedig nyitva lesz a Rondella terasz.


Gyulai Végvári Napok

2023.07.28-30.


Gyulai Végvári Napok

A három napos rendezvény felidézi Gyula városának török kori történelmét, a végvári vitézek és a török hódítók életébe engedve bepillantást. Hagyományőrző egyesületek, csatajelenetek, rabszolgavásár, zenés esték és még sok más színes program várja a múlt iránt érdeklődőket.


26. Csabai Kolbászfesztivál

2023.10.19-22.


Csabai Kolbászfesztivál

A fesztivál Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legismertebb, jelentős turisztikai vonzerővel bíró gasztrokulturális rendezvénye, ezáltal Békéscsaba legértékesebb turisztikai terméke, amely a városimázsát is meghatározza 1997 óta. A büszkeséget tovább fokozza, hogy 2013-ban a csabai kolbász hungarikum lett.


Állandó programok

Odalent - A kijutós szabaduló játék

Odalent - A kijutós szabaduló játék

Hűvös pincerendszer. Vastag falak.  Ha bezárunk – vajon kijutsz-e?

A feladat egyedül lehetetlen, kell hogy legyen segítséged a bajban! A szabaduláshoz rendelkezésre álló 60 perc alatt logikai feladványok, zárak és lakatok állják utatokat, és itt nem az erő, hanem az ész a fontos. Ám a feladat nem lesz egyszerű! Tágra nyílt szemmel és nyitott elmével gyere hozzánk, és akkor megtalálod azt az élményt, amit nálunk keresel. Figyelemmel, logikával és leleménnyel minden akadály leküzdhető. Azonban ne gondold, hogy könnyű menet lesz: az idő sürget, a dolgok pedig nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak!

Ha nem figyelsz – lent maradhatsz!

Csapatlétszám: 2-5 fő. (Egy ember kevés, sok pedig káoszt teremt.)


Csabai Korcsolyapálya

Békéscsabai korcsolyapálya

Először 2016 novemberében nyitotta meg kapuit Békéscsaba frissen felavatott műjégpályája. A 600 m²-es pálya a Csabai Kolbászház rendezvénypajtájában található. A helyszínen oktatók és korcsolyapingvinek segítik azokat, akik nem tudnak korizni.

A rendezvénypajta ősztől márciusig jégpályaként szolgál, a tavaszi-nyári időszakban esküvők, koncertek, rendezvények színhelyeként működik.


Gellény Lux Apartman

5700 GYULA, Munkácsy u. 30.

+36 70 333 0762
gellenylux@gmail.com
Copyright © 2014 - 2024 Gellény Lux Apartman. Minden jog fenntartva.

Készítette: BSzoft Informatika